defersite

ATATÜRK Mason Muydu ?


Atatürk'e 25 kare fotoğrafında elini ceketinin içine veya göğsüne koyduğu için mason deniliyo bununla ilgili bir çok fotoğraf ve videolar internet de dolaşıyo bu saçmalığı tespiti karartmak için bu yazıyı hazırladım.
    

     atatürk atatürk

bu duruşun adı napolyon duruşudur ve napolyonunda durma sebebide mide ağrısı yada kibirinden dolayı yapmıştır.Diye bilirsiniz ki Atatürk napolyana mı özendi tabi ki hayır bu duruşu bilge türk basbuğları yaptığı ve sevdiği için yapmıştır .Atatürk'e mason diyenler öyle bir abartmışlar ki 20 yaşında masonluğun en iyi kademesi olan 33. derece masonluğa kadar yükselmiş diye iftira atıyorlar.




Şimdi buna acıklık getirelim;
Atatürk mason olsaydı neden mason localarını kapatsın ve bu sözleri söylesin
 "Masonluk kökü dışarıda bir yahudi tarikatından başka bir şey değildir, memleketimizde bunun ne işi vardır? Bunu da grup kararıyla kapatalım...

Atatürk mason olsaydı her yıl amarikaya gitmesi gerekiyodu ama Atatürk hastalığı dışında yurt dışına cıkmamıştır.Günümüzde kimlerin kafası estikçe amerikaya gittiğini biliyoruz.

Ayrıca Türkiye'de locaları kapatılmasın diye masonlar tarafından kendisine meşrık-ı azamlık teklif edince küplere binip "cehennem olun gidin yahudi uşakları. benim milletim bana kahraman sıfatını verdi; sizin bir çift yahudiye uşak mı olacağım?" demiştir.

Bunların tezlerini çürükmeye devam edelim çünkü herseye bi bahaneleri oluyo resimlerden devam edelim;

                             bilge kagan
Bilge Oğuz Kagan meğer masonmuş tabi o zamanda masonluk varsa Orhan Gazi masonmuş Osmanlıyı masonlar yardımıyla kurulmuş bu resme bakacak olursak, Çanakkale Savaşını büyük zaferi masonlar yardımıyla kazanmışız. Atatürk'ü karalamak için her şeyi yapıyorlar işte bu resimler her şeyi çürütüyor.

Baska kimler masonmus bakalım resimlere ;


                                            atatürk fevzi cakmak               
                     Mareşal Fevzi Çakmak da masonmuş resme bakarsak    

 said nursi
bu da kim Said Nursi resme bakarsak Said Nursi de masonmuş 
      abdullah gül   
 Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül masonmuş haberimiz yokmuş. resme  bakarsak :)                                                         

Atatürk öldükten sonra mantar gibi türediler ülkemizde suan ülkemizin en üst kademelerinde bulunuyorlar.

Mustafa Kemal Atatürk' mason olmadığı çok acık bir şekilde anlattık düşüncelerinizi, fikirlerinizi yorumlara yazmayı unutmayınız...
Admin

I'm just a beginner blogger who tried to learn things related to coding which always appears in front of the eye


EmoticonEmoticon

Popüler Yayınlar